2008. november 29., szombat

Koltozes, meduzacsipes, karacsonyi program

Na, hello ujra. (Probalok a teneykre szoritkozni, mert annyi meselnivalom lenne, hogy itt ulnek meg egy hetig, ha belekezdenek. Szoval, bocs a szaraz dumaert. Legkozelebb jobb leszek.)

Meg mindig Szingapurban vagyunk, az elozetes tervtol elteroen. Ma este akartunk atutazni Kuala Lumpurba (Malajziaba), de baromi draga a vonat, a repulo meg plane. Igy holnap reggelre talaltunk egy buszt, ami 3-4 ora alatt atvisz minket Melakaba (szinten Malajzia). Tehat, meg egy ejszakara kellett itt szallas. Azon a helyen, ahol az elso ket ejszakat toltottuk, mar nem volt hely, igy at kellett koltoznunk egy uj hostelbe. (Meg, jo hogy van hostelworld. com!!)

Tegnap osszefutottunk egy magyar csaladdal, akik 3 honapja koltoztek ki. Kvazi meghivtak minket karacsony estere hozzajuk. Lesz sutogetes, meg hasonlok. Es Kati (!), van karacsonyfa is. Egy csomo. Szoval, kerlek nyugodj meg, nalunk is lesz minden, ami kell karacsonykor.

A tengerpart gyonyoru, a viz kellemesen meleg, es langyos szello fujdogal. Kepeket majd rakok fel, most meg nincsenek fent a gepen. Bocs. Es persze, hogy megtalalt egy meduza. De nem csak, hogy megtalalt, de meg is olelgetett a kis dog. Mindekozben Gabor probalt vizbefojtani, igy semmi eselyem sem volt elmenekulni. Az egesz hasamat agyonmarta az az allat. En persze, azonnal kiusztam a partra, mikozben Gabornak sikitoztam, hogy " Gaboooooor, valami megcsiiiiipettttttt!" Igen, jol gondoljatok, o csak mosolygott es boldogan integetett nekem a vizbol. Aztan kesobb o is latta, milyen komoly a helyzet es hivatalosan is hosnek kialtott ki.

A lanyok baromi vekonyak, formasak es azsiaiak. Gabor azt mondja, ot nem hatjak meg.. :) Na, persze! Ti fiuk, nem akarok neveket mondani, ugyis tudjatok, kirol van szo (Kuszto, Aki, Peti, Huna, Jambo...) megorulnetek itt. (Kepeket kesobb mellekelek kulon Tibinek..)


Most megyunk sorozni. Majd jovunk.. Pusszzz

1 megjegyzés:

Tittus írta...

Sziasztok! Nagyon jó, hogy belevágtatok egy blogba is. A képeket nézve hivatalosan mégsem jelenteném ki, hogy utállak benneteket. De azért valamit érzek a szívem táján.:))))Viccelek, viccelek. Nagyon jó utat kívánok továbbra is. Kevés medúzával!:))))