2009. február 24., kedd

Szerda reggel van. Befejeztuk a haz festeset, amit igazabol Gabor csinalt, hiaba sirtam neki, hogy hadd segitsek, nem hagyta. Elbucsuztunk mindenkitol, tegnap megvolt az utolso vacsi is es egy ora mulva indulunk a repterre.

Tegnap felhivtuk a Qantast, hogy kideritsuk mikorra tudnank eltolni a repjegyet (kb 3 hetre gondoltunk), es kiderult egeszen aprilis vegeig nincsen ures hely. Igy nem tudjuk meghosszabbitani a nyaralast, 3 es fel het mulva repulunk Hongkongba, onnan pedig majd vissza Londonba. Nem tul jo hir, de nincs mit tenni. Annyiban konnyiti meg a helyzetet, hogy igy egyertelmu, hogy nem veszunk autot, hanem berlunk. Fel is hivtunk egy ceget Christchurchben, es mar a repteren, ma delutan megkapjuk a kocsit es indulhatunk utunkra. Igy nem lesz aggodalom az eladas korul, van biztositasunk, plusz teljes felszereles a kocsiban..

Eszterek hihetetlen kedvesek voltak az elmult 2 es fel hetben. Rengeteg penzt takaritottunk meg azzal, hogy itt lehettunk, plusz meleg zuhany, minden este finom vacsi vart minket.. Szoval, nagyon halasak vagyunk nekik.

Mindjart megprobalok felrakni roluk egy kepet.

Nincsenek megjegyzések: