2009. február 10., kedd

Varunk...

Tegnapelott delutan erkeztunk meg Aucklandbe. A varosban sehol nem lehet ingyen parkolni, igy kifizettunk egy oranyi helyet es gyorsan korbeszaladtunk nehany hostelben kirakni hirdeteseket a kocsirol. Az egy ora epp arra volt csak eleg.
Eddig minden varosban talaltunk olyan helyet, ahol volt nyilvanos wc, meg egy kis park, parkoloval es nyugodt szivvel toltottuk ott az ejszakat. Na, ilyen hely Aucklandben nincs. Vacilaltunk egy kicsit, hogy mi legyen, aztan ugy dontottunk, hogy felhivjuk Esztereket ( a Sutyika neni fele ismerosoket), hogy hadd maradjunk az o udvarukban par napot. Philip ( a ferj) vette fel a telefont. Nem tudtam, mennyire fog emlekezni ram, igy csak azt kerdeztem tole, hogy tud-e valamilyen jo kis helyet, ahol leparkolhatnank. Azzal kezdte, hogy toluk nem messze van ket kemping, de igazabol, ha akarunk hozzajuk is mehetunk. Annyira orultem neki, hogy felajanlotta, mert igy nem kellett kerni. Elmondta, hogy hol laknak es kb fel ora mulva mar naluk is voltunk. Addigra Eszter is hazaert. Nagyon kedvesek mar megint. Azt mondtak, hogy nyugodtan maradhatunk par napot, nem leszunk lab alatt. Na, ebben mi annyira nem hiszunk, igy probaljuk hasznossa tenni magunkat. Pl mi mosogatunk kaja utan, illetve ma kitakaritottuk a hazat, amig Eszter elment a gyerekekert. Es a legjobb az egeszben az, hogy megkerdeztuk, hogy tudnank-e segiteni valamit, mert semmi dolgunk. Es erre o nem azt mondta, hogy "ugyan mar, dehogy!", hanem elsorolta a tennivalokat. Igy senkinek nem kellemetlen a helyzet. Holnap pl a kertet fogjuk felasni, meg gaztalanitani (vagy hogy mondjak ezt).

Szoval, most arra varunk, hogy hivjon valaki, hogy meg akarja venni az autot. Eddig meg senki nem jelentkezett sajna. A hetvegen van 2 piac is, ahova mehetunk. Remeljuk a legjobbakat!

Nincsenek megjegyzések: