2009. február 21., szombat

Szoval ott tartottunk, hogy az auto majndem felrobbant.. Masnap visszamentunk es sikeresen meg is talaltuk a kocsit. Elvittuk egy szerelohoz, aki kb masfel ora alatt es $110 -ert megcsinalta. Aznap is vegig szakadt az eso, igy nem volt kedvunk tovabb serafikalni a varosban, inkabb hazamentunk.

Este Gabor talalkozott Anthonyval, a volt fonokevel. Megittak par sort, megtargyaltak, hogy mi, ki, hogy s mint..

Szombaton reggel ujra koran keltunk es mentunk a piacra. Mar megint (vagy meg mindig) voltak ismerosok, sot, egy magyar par parkolt le mellenk. Egy 8.5 honapos kisbabaval voltak, Abellel. 4 honapos volt, amikor elindultak erre az utra, es meg kb 3 honap all elottuk. Nagyon kis edi-bedi volt Abel. Es milyen szep neve van!
A piacon persze senki nem vette meg az autot, de legalabb nem esett az eso. Delutanra meg volt beszelve egy sraccal, hogy ranez az autora, igy ot felhivtuk, hogy mi vegeztunk. Mar a telefonban mondta, hogy kevesebb penze van, mint az altalunk meghirdetett ar, szoval tudtuk, hogy ha meg is veszi, csak $1500-ot fog fizetni. De ezen a ponton mar nem akadtunk fenn semmin, hiszen $1500 joval tobb, mint $0. Szoval talalkoztunk Robbal, vezette kicsit az autot. Vegig azon imadkoztunk, hogy abban a 10 percben pont ne romoljon el semmi. Es nem romlott!!! A posta pont bezart az orrunk elott, igy el kellett mennunk a varos masik vegebe egy masik postara. Na, ez meg stresszes volt, ugyanis ujabb 15 perc jott, amit ki kellett birnia az autonak, mielott alairjuk a papirokat es megkapjuk a penzt. De csodak csodajara nem tortnet semmi katasztrofa es ELADTUK A KOCSIT! :)

El sem akartuk hinni, hogy tenyleg sikerult. Beultunk kajalni egy helyre, kozben a neten megvettuk a repjegyet Christchurch-be szerdara. Visszabuszoztunk a varosba, aztan beultunk egy moziba. Egy vigjatekot neztunk, a Zack & Miri make a porno-t. Hihetetlenul vicces volt. En is sokat kacarasztam, de Gabor vinnyogott, meg visitozott a nevetestol (ismeritek azt, amikor ps-eznek Petivel es golt lo, na ugyanaz a hang). 9 utan holt faradtan ertunk haza, de auto nelkul es egyszeruen csak elajultunk.

Szoval most meg itt vagyunk 3 napot, azalatt rendbe rakjuk a hazat kivulrol. Le kell festeni, meg ilyesmi. Plusz meg ki kell otolnunk, hogy mivel koszonhetnenk megEsztereknek azt a sok segitseget. Barmilyen otletre nyitottak vagyunk!!!

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Sziasztok!
Hurrá! Ötlet?! Lepjétek meg őket valami magyaros vacsorával!
Természetesen az ottani lehetőségekhez igazodva.
Pl. halászlé, gulyásleves, túrós csusza tepertővel.
Szerintem majd itthonról nyáron küldtök a Feri bácsival valamit.
Puszi

PetiPapa írta...

Szerintem amikor nincsenek otthon es ti lefestitek a hazat, vegyetek egy nagy feher vasznat, amit ossze vissza frocskoltok festekkel es tegyetek ra a lefestett falra, tovabba bennt a lakasban tegyetek le a foldre egy atlatszo foliat es azt is maszatoljatok ossze, J. altal ajanlott vacsorat bujtassatok el a konyhaban es varjatok oket. a tobbi magatol ertetodik, megjonnek, ti felveszitek a remuletet egy titokban elhelyezett kameraval, eljatszatok a szerepet (lehet siras, flegmazas, zavar), majd elnevetitek, lehuzzatok a foliat, a vaszont es teritetek. ha jol sul el, nem nyertek vele az eg vilagon semmit, ha rosszul, akkor agyverzest kapnak. sok szerencset.