2009. február 4., szerda

Ujra netkozelben..

Az elmult par nap ismet eleg mozgalmasra sikerult. Vegulis Miroek is eljottek velunk a Blue Lake-hez. Mire odaertunk felforrt a motor. Ez kb 15 perces ut volt, szoval nem volt tul jo jel. De ugy dontottunk, hogy nem aggodunk ezen, majd masnap visszamegyunk Rotoruaba es beugrunk egy szerelohoz. Napkozben furodtunk a toban, olvastunk, este pedig foztunk a BBQ-n. (Erdekes modon szinten minden kempinghelyen van ilyen igyenes grillezo alkalmatossag.) Az ejszaka eleg szeles volt, en tobbszor is rakerdeztem Gabornal, hogy nem fogunk-e felborulni ebben a hurrikanban. Szegeny nem gyozott nyugtatni, hogy nem tudunk feldolni a kocsival.. Gondoltam, biztosra megyek.

Reggel a fiuk egy kis uszassal kezdtek a napot. A viz huvos, tiszta, frissito volt (szerintuk). Reggeli utan bementunk a varosba, megalltunk egy szerelonel, es csodak csodajara, a kocsinak nem volt semmi extra baja, csak nem volt viz a .. nem tudom hol. Ott, ahol lennie kell ahhoz, hogy hutse a motort. Azt mondta a fazon, hogy nem tud mit megszerelni rajta, csak nezzuk meg neha, hogy mennyi viz van benne. Gabor szerint az autonak szemelyisege van, es ezert vacakol neha. Ha ez igy van, akkor egy hisztis p****. Na, mindegy. Szoval azota is megy a kocsi, es most azt talalgatjuk, hogy mi fog elromlani legkozelebb.

Este erkezett meg ket auto mellenk. Az egyikben egy lengyel srac volt (Simon), raszta gyerek, lassu beszedu. Minden masodik mondata az, hogy “That’s all good, man.” :) A masik egy lakoauto volt, benne egy idosebb amerikai parral. Megeloztek minket a vacsora keszitessel, igy nekunk varnunk kellett, de cserebe megajandekoztak minket egy uveg borral.

9 utan lehetett, hogy megbontottuk a masodik uveg bort, amikor megerkezett egy vador, hogy nem maradhatunk azon helyen, mert … nem lehet es kesz. Mondtuk neki, hogy mindenki ivott, nem nagyon akarunk visszavezetni a varosba, igy ajanlott egy ket kanyarral arebb levo helyet, ahol megallhattunk. Vak sotet volt, es nagyon fujt a szel, es furcsa hangok jottek a bozotbol. Zuszka meg Simon elegge panikolt. Folyamatosan az erdo fele vilagitottak es kiabaltak, hogy “Go away, animals, go away!!!” Viccesek voltak. Persze, csak azert, mert ok jobban, vagy nyilvanosabban feltek, mint en. Hamarosan elfogyott a bor, es mindannyian lefekudtunk aludni.

Ma reggel pedig egy olyan kempingbe jottunk, ahol 5-6 forro vizes medencve van. Ez ugy mukodik, hogy van egy forro vizu folyo (98 fokos), es az tolti fel a medenceket. Egesz nap lubickoltunk. Isteni volt.

Nemreg vacsiztunk, es olyan nagyon finom volt, es olyan sokat ettunk, hogy most mozdulni sem tudunk..

Nincsenek megjegyzések: