2009. március 27., péntek

Esett. Egesz nap. De mi azert elmentunk a tervezett nezelodesre, ami a Hollywood Road-ot es a Soho-t jelentette. Elmeletileg sok-sok erdekes bolt es mindenfele dolog van ezen az utcan, de a szakado esoben semmi nem tunt eleg erdekesnek ahhoz, hogy ott maradjunk. Szoval megint nem voltunk tul sikeresek. De mar mindegy is volt, mert utolso nap, pakolnunk kellett.

Beszeltunk a tulaj bacsival a hostelben, hogy hol hagyjuk a kulcsot reggel. Nagyon vicces egy urge, mert nem sokat beszel angolul es azt, amit tud is folyamatosan hajlongva mondja, igy eleg nehez kovetni. Legutobb ezt mondta: "You.. stay 3 night. She.. change.. you leave." Itt azt probalta elmagyarazni, hogy mivel meg maradunk 3 ejszakat, a csaj, aki mindig rendberakja a szobat, ma az agynemut is le fogja cserelni. Tiszta activity..

Estere meg egy kis migren is megtalalt, de nem volt annyira veszes. Ma koran reggel, 4-kor keltunk, es jottunk ki a repterre. Egy 13-14 oras repulout all elottunk, majd amikor megerkezunk Londonba, ott meg csak fel 2 lesz. Este pedig buli a sracokkal. Kicsit faradtak leszunk. :)

Meg nem igazan fogtuk fel, hogy vege az utazasnak. Talan, ha megerkezunk Londonba..

Nincsenek megjegyzések: