2009. március 29., vasárnap

Vege az utazasnak. Furcsa erzes, de nagyon jo ujra Europaban lenni, es hamarosan otthon. Akosek fogadtak be minket erre a par napra. Persze megvolt az elso "ujra itthon buli".. A reszletekbe inkabb nem megyek bele.

Lassuk mik derultek ki az elmult 4 honapban:

Gabor orakig kepes hallgatni az autoban, ahogy enekelek. A szeme sem rebben, amikor nem tudom a szoveget vagy a dallamot pontosan.

Megtanultam vezetni. Bal oldalon, automata kocsit kepes vagyok balesetmentesen vezetni ugy, hogy masok is vannak az uton. Nem tudom, hogyan fog menni otthon..

Bizonyitott teny, hogy kb 1 liter hideg víz eleg barmennyi mosatlan megtisztitasahoz.

Egy heti valtoruha eleg volt majdnem 3 hetig. (Erre egyertelmuen nem vagyunk buszkek.)

Gabor tangozni szeretne az eskuvonkon..




Gondolom, hogy lenne meg nehany dolog, de most mas nem jut az eszembe. Kicsit zavarban vagyok.. Irni kellene valami zaro reszt ide, de nem talalom a megfelelo szavakat..


Szoval szerdan repulunk haza es mar tukon ulunk, hogy talalkozzunk veletek. A hetvegi buli reszleteit majd megbeszeljunk telefonon. Hamarosan talalkozunk (most mar tenyleg.), puszi mindenkinek!





.............................................................VEGE........................................................

3 megjegyzés:

PetiPapa írta...

az emberiseg neveben koszonjuk. faszak voltatok.

Porci írta...

Hát, nem örülök... Nálam a napi rutin része volt, hogy reggel, miután bejövök a céghez, megnézem ezt a blogot és csak aztán foglalkozokk valami munkával is... Köszönjük szépen az élménybeszámolót, remélem sokan lesznek, akik követik a példátokat és elindulnak világot látni!

Unknown írta...

Gratula en is minden nap vartam a beszamolokat es sok mindent megneztem Wikipedian altalatok :-) Kar hogy Kaliforniaba vegulis nem jottetetek, de akkor majd nyaron otthin tali :-)