2008. december 19., péntek

Folyt. kov.

Tehat 8 korul ebredtunk. Eleg faradtak voltunk ahhoz, hogy elaludjunk, de valojaban nekem nem volt annyira kenyelmes az "agyam". Tul kemeny volt az a bambusz cucc. A reggeli fott tojas volt, piritos, vaj, lekvar, kave..Fincsi volt, jol bekajaltunk, aztan indultunk az elefanikhoz. Kettesevel ultunk fel rajuk, es ugy tunt, hogy nem fogjuk ep borrel meguszni. A kepeken lehet latni, hogy egy vezetonk volt, aki a fani nyakan ult, es o iranyitotta az allatot. Ballagtunk egy ideig, meg-megalltunk enni kicsit (marmint az elefant), nezelodni. Neha arra indult, amerre nem volt ut, vagyis be a dzsungelbe, ekkor azert jol jott, hogy ott ult a helyi srac, aki visszaterelte az osvenyre. (A kepeken egyebkent tobbnyire Ellis es Elizabeth lathato, mert elfelejtettunk fenykepezogepet cserelni mielott elindultunk, igy egymasrol csinaltuk a kepeket. De majd atkuldik, amik rolunk keszultek.) Szoval, Gabor eloreult a sofor moge, az elefani nyakaba, es ott utazott tovabb. Elegge kellett kapaszkodni, mert imbolyogtunk a hatan, olyan magason. Persze, abszolut biztos labakon allt a mi fanink, de azert remiszto volt a gondolat, hogy mi lesz, ha egyszeruen megmakacsolja magat es nem arra megy, amerre mi akarjuk.. De nem tortent ilyen, szerencsere.

Az elefantolas utan raftingolni mentunk, ami nem volt annyira nagy kaland, mert osszesen 2 nagyobb zugo resz volt a folyon. Beoltoztettek minket egy masik csoporttal egyutt es 6-6-an ultunk egy-egy csonakban. Bekesen csordogaltunk lefele, amikor a vezetonk megkerdezte, hogy mindenki tud-e uszni. Mi kis naivak mondtuk, hogy igen, erre o ugy iranyitott minket, hogy az egesz hajo belefordult a vizbe. En meg egyszer pluszban beleestem, tudom, nem is en lennek... a viz eleg hideg volt es nagy volt a sodrasa a folyonak, de volt rajtunk mentomelleny, tehat egy pillanatig sem ereztem ugy, hogy bajban lennek. Kulonosen azert, mert a csonakot is sodorta a viz, tehat nem tavoldotunk el tole. Visszacibaltuk egymast a csonakba es folytattuk az utunkat. A zugo reszeknel volt nagy sikitozas, meg ujjongas.

Ezek utan holtfaradtan ultunk be a kisbuszba, es indultunk haza. 6 korul ertunk a hostelba, es 9-kor mar aludtam, mint a bunda. Gabor meg ejfel korul is ebren volt es netezett, gondolom pokerezett.. Ma berelunk egy robogot es elmegyunk egy kozeli templomba, ahol lehet beszelgetni a szerzetesekkel. Sumit nagyon sok erdekes dolgot mondott el eddig, kivancsiak vagyunk a tobbire is.

Megyek is, mert szolt Gabor, hogy indulas van.. Jah, es Gabor azota sem borotvalkozott, nem tudom, hogy latszik-e a kepeken rendesen mekkora nagy szakalla van mar.. :)

2 megjegyzés:

Unknown írta...

hi. itt Ákos. én is erőteljesen ráflesseltem a kis útíbeszámolótokra. már hálózsákban alszom, a bakancs mindig rajtam, indulásra kész vagyok!

Porci írta...

Cső. Engem Gabcsi már le is tiltott erről az oldalról, aszonta, mi úgysem fogunk ilyen útra menni, úgyhogy ne áltassam magam. Pedig de. Gábor szakálla alakul, de majd akkor lesz az igazi, ha már belefészkel egy wombat. Amúgy persze minden csodálatunk és irigységünk a Tiétek, legfőképpen az nem fér a fejünkbe, hogy hogyan találtok ki mindig ilyen baromi jó programokat. A képek is tök jók, kedvencem a négyes-szembekötős-bíróverős thaibox, már többször könnyesre röhögtem magam rajta. Így tovább! Üdv: Porci és Gabcsi