2008. december 26., péntek

Na, ujra itt, kisebb kihagyas utan. Elhagytuk Azsiat, nekem az egy honap abszolut eleg is volt. A karacsonyunk nem volt tul hangulatos. Szingapurban toltottunk 2 napot (23-24-t), ami mar eleg uncsi volt. Egy honappal ezelott voltunk ott 3 napot es akkor mar mindent megneztunk. Az elso nap csak lezengtunk a varosban, a masodik nap pedig esett az eso. Szenteste elmentunk a hostelbol a tobbiekkel vacsorazni egy japan etterembe. Bar, mindenkin volt telapo sapka, a hangulat nem volt igazan felemelo. A vacsi utan mi csak hazamentunk, es lefekudtunk, mert masnap koran indult a repulonk. A magyar csaladhoz azert nem sikerult elmenni, mert masnap volt a buli, 25-en.

A repulo ut 7 ora volt ezuttal, es vegig etettek minket. Valaki mindig hozott valami aprosagot. Ott is minden alkalmazottan volt telapo sapka, meg a pilota is abban szallt fel a gepre. Viccesek voltak.. Este 8 korul szallt le a gepunk, metroval bejottunk a varosba, majd kisebb keresgeles utan megtalaltuk a szallast. Ez igazabol egy 4 szobas lakas, csak a tulaj csajszi kiadja a szobakat utazoknak. Nagyon jo, tiszta, kenyelmes..

Tegnap elmentunk a Manly Beachre, amit egy ficko ajanlott meg Bangkokban. A tengerpart gyonyoru, oriasi hullamok vannak, es eleg kellemesen fuj a szel ahhoz, hogy ne legyen orult hoseg. A viz eleg huvos, de ha egyszer belementel, mar abszolut jo. Eloszor csak fuldokoltunk kicsit a hullamok kozott, aztan Gabor berelt egy szorfdeszkat, es bemutatta, hogy mit tud. Azt mondta, hogy egyszer sikerult felallnia ra 3 pillanatra. Lesz ez meg jobb is!

Egyebkent nem erre a reszre akartunk menni, hanem a Bondi Beachre, de vegul megis ide jottunk, es este lattuk a hirekben, hogy a Bondi Beachnel ujra capa volt, de idoben eszrevettek es kihivtak az embereket a vizbol.. Na, nagyon jo! Ezek utan hogy megyunk bele a vizbe egyaltalan?

Azt meg elfelejtettem elmeselni, hogy voltunk thai masszazson Gaborral, es szegenynek olyan "makja" volt, hogy egy fickohoz kerult. Gondolhatjatok! A pasi ripityara torte, es masnapra a hata meg is fajdult. Szegenykem..

Most iszom egy kavet, es reggelizem valamit. Az ido kicsit felhos, igy nem tudjuk, hogy mi lesz a mai program..

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Sziasztok!
A Sydney-ben készült képek nekem csodálatos karácsonyi ajándék volt tőletek. LEGYETEK TOVÁBBRA IS ILYEN ÜGYESEK! Millió puszi