2008. december 29., hétfő

Tudom, tudom, el vagyok maradva megint. Nincs semmi mentsegem.

Ma este indulunk tovabb Sydneybol. Coffs Harbourba megyunk, ahol 3 ejszakat maradunk, vagyis a szilvesztert is ott toljtuk. A hostel tok jonak tunik a neten, amit lefoglaltunk, szoval remeljuk, hogy lesz egy jo kis buli.

Tehat Sydney. Tegnap elmentunk a Bondi Beachre, ahol elozo nap a capa volt. Rengetegen voltak, alig lehetett helyet talalni. Mar messzirol, a partrol lehetett latni, hogy motorcsonakokkal koroznek bent es figyelik a vizet. Gondolom, hogy igy vettek eszre a capat idoben legutobb is. Lepakoltunk valahol, aztan minden batorsagunkat osszeszedve elindultunk a viz fele. Megbeszeltuk, hogy csak annyira megyunk be, hogy nehany ember mindig legyen elottunk, szoval ha jon egy capa, akkor oket eszi meg eloszor. Volt nehany ember, aki bent, a nyilt vizben uszkaltak. Nem is ertem, hogy ok mit gondoltak. Persze, nem jott capa, igy epp borrel megusztuk. Egy-ket ora utan beborult az ido, igy bementunk a varosba, es felmentunk a Sydney Toronyba, amirol korbe lehetett nezni a varosban. Tok szep volt a latvany, abszolut megerte felmenni. Annyi problema volt csak, hogy a 3 liftbol csak 1-et hasznalhattunk, igy 40 percet kellett sorba allnunk, hogy lemehessunk. Lepcso persze nincs, csak ha tuzriado van. Gabor el is gondolkodott, hogy ragyujt, hatha ugy konnyebben lejutunk. De aztan sikerult lebeszelnem. Miutan lejutottunk, beultunk egy virtualis valosag moziba, vagy hogy hivjak az olyat, amikor mozog alattad a szek, annak fuggvenyeben, hogy mit latsz a kepernyon. Eleg sok kisgyerek volt, igy megbeszeltuk, hogy messze ulunk toluk, hogy ne kelljen azt hallgatni, ahogy sikitoznak. Na, mi sokkal hangosabban sikitoztunk, mint a gyerekek. En legalabbis. Nagyon vicces volt, en vegig kapaszkodtam, nem akartam beleesni azokba a szakadekokba.

Ma a Blue Mountains-be mentunk. Gyonyoru hely, csupa zold minden, amig a szem ellat. Sokat gyalogoltunk, igy remelem, hogy barmilyen kenyelmetlen is a busz, tudok majd aludni ma ejjel.

Mennem kell zuhanyozni, mert nagyon-nagyon koszos vagyok..

Nincsenek megjegyzések: