2008. december 12., péntek

Ket nappal ezelott

Jaj-jaj, kicsit megint el vagyok maradva az irassal, Gabortol ki fogok kapni. De hala az egnek, o most meg alszik, igy be tudom hozni a lemardasomat.

Tehat, Penangban az utolso elotti estenken osszespanoltunk nehany emberrel a hostelbol, akikrol kiderult, hogy hajoval mennek tovabb egy masik szigetre. Ez tunt a legjobb megoldasnak, mert csak 3 ora az ut, es onnan mar joval kozelebb van Thaifold. A mi verzionk az volt, hogy minibusszal megyunk Phuketre, de az kb 10 ora lett volna. Szoval tegnap reggel koran keltunk es hajoval elindultunk Langkawira. Ez meg mindig Malajzia, a nyugati parton eszak fele. 11 utan (delelott) ertunk a szigetre, ahol nem foglaltunk magunknak szallast, mert ugy ereztuk, hogy masokhoz kepest tulparazunk mindent. Vagyis mindig elore tudjuk, hogy par nap mulva hol leszunk, hol fogunk aludni, satobbi. Mivel nem volt szallasunk, odacsapodtunk egy tarsasaghoz, akik szinten hostelt kerestek es beultunk 7-en egy taxiba. A ficko elhozott minket a tengerpartra, ahol egymast erik a hostelek. Ekkor derult ki, hogy annyira nem kellett volna lazara venni a nem tervezest, ugyanis minden hely foglalt volt. Minden egyes szobaban lakott mar valaki, minden hostelben. Nem volt annyira szorakoztato a helyzet, mert koran keltunk, ehesek voltunk, dog meleg volt, es nalunk volt mindent cuccunk. Gabor lepakolt engem meg a taskakat egy arnyekos helyre, es nekiindult keresni valami helyet, ahol aludhatunk. Jo fel ora mulva jott csak vissza, hogy egy motelben volt meg egy utolso szoba, amit nem tudott megnezni, de kivette, es masfel ora mulva koltozhetunk be, mert most meg takaritjak. Az ara teljesen korrekt volt, ugyanannyi, mint amit eddig fizettunk, igy arra gondoltunk, hogy egy ejszakat kibirunk ott, meg ha szornyu is, es a masnapot meg kitalaljuk. Beultunk kajalni valahova, aztan elmentunk penzt kivenni, es mar 3 ora is lett, mehettunk bekoltozni. A szoba baromi szep, tagas, furdovel, tv-vel. Szoval, nagyon nagy szerencsenk volt.

Miutan lepakoltunk, azonnal lementunk a tengerpartra. Es akkor jott az amulat, ilyen szep helyet meg soha, de soha, de soha nem lattam. Hofeher homok, amig a szem ellat, tuzo napsutes, palmafak mindenfele. Itt ujra talalkoztunk azokkal a sracokkal, akikkel a taxiban ultunk es kiderult, hogy ok nem talaltak szallast, de van egy kis visko a parton, es azt mondta a tulaj, hogy annak a tetejen aludhatnak. Nem voltak nagyon elkenodve, ugyanis jo a levego, nem kell legkondi, szol a zene, es meg valami kis satorszeru is lesz a fejuk felett. Na, majd meglatjuk mit mondanak ma az ejszakarol..

Az elmult 2 napban egy felho sem volt az egen, es annyira meleg volt, hogy orulet. Eddig vegig borult volt az eg, ami idealis volt, hiszen nem egetett a nap, fujt kicsit a szel, es megis meleg volt. Ugy latom, hogy most is van par felhonk. Pompas!

Ma valoszinuleg berelunk egy kismotort es korbejarjuk a szigetet, mert van boven latnivalo. Van egy fekete homokos tengerpart, meg kigyo es krokodilfarm, meg vizeses, meg .. nem is tudom mi meg.

Petinek es Juditnak (Toth) uzenem, hogy tessek elindulni utazni! Judit, neked mar nem egy tokeletes pasit talaltam, Petinek meg annal is tobb csajt. Hajra-hajra!

Nincsenek megjegyzések: