2009. január 18., vasárnap

Campervan - indulasra keszen

Tehat, ott hagytam abba, hogy megerkeztunk Aucklandbe es beengedtek az orszagba. A repteren beultunk egy taxiba, ami eleg jutanyos aron behozott minket a szallasra. A hostelben volt valami kavarodas az agyakkal, igy egy 4 agyas szoba helyett beraktak minket egy 2 agyasba csak arra az ejszakara. :) Masnap persze atkerultunk egy 4 agyasba. A szobak tagasak, tisztak, abszolut rendben vannak. Elso nap nezelodtunk es infot gyujtottunk campervan ugyben, voltunk egy piacon is, de ott minden tul draga volt. Masnap, szombaton ismet voltunk egy helyen, de ott sem talaltunk semmi kedvezot. Illetve, volt egy-ket auto, ami jonak tunt, de nem akartuk megvenni rogton az elsot.. Igy ma is voltunk joval nagyobb piacon, es ott talaltunk egyet. Ket nemet lanye (volt) az auto, es holnap fogjuk kifizetni nekik. Toyota, 1993-as, eleg sok kilometerrel, kis auto. (Ezeket azert irom le, mert a fiuknak gondolom, hogy fog jelenteni valamit. Nekem nem sokat mondtak ezek a parameterek.) Szoval holnap fizetunk es intezzuk a hivatalos papirokat is. Nagyon varjuk mar, hogy indulhassunk, mert Auckland eleg gagyi. Turistakent nincs sok latni- es csinalnivalo itt.

Az elobb beszeltem Leah-val, o az a lany, aki meghivott magahoz. O busszal menne haza holnap, vagy holnaputan, es ugy nez ki, hogy elvisszuk ot is magunkkal, hiszen hozzajuk igyekszunk.

A netet is elkezdtuk intezni, de nem olyan egyszeru a dolog. Remeljuk, hogy atmegyunk a credit checken es minden menni fog, mint a karikacsapas.

Az ido egyebkent eleg huvos, Ausztraliahoz kepest mindenkepp. Olyan eros tavaszias.

Remelem, legkozelebb mar a ssajat gepunkrol irok..

Nincsenek megjegyzések: