2009. január 29., csütörtök

Tehat, ott hagytam abba, hogy Aucklandben vagyunk es varjuk, hogy kedd legyen. Kedd lett. Koran keltunk, busszal visszamentunk az autohoz. Az autoszerelo mar nyitva volt, de azt mondtak, hogy egy hetre elore be vannak tablazva. Ha tenyleg elektronikai hibarol van szo (ahogy azt a pasi sejtette), akkor egy masik muhely tud segiteni. Ezert a ficko kivette az aksinkat, feltoltotte, majd visszateve az autoba vizsgalgatta egy kicsit. Nem talalt semmi bajt. Azt mondta, hogy az auto tokeletesen mukodik, nem tud semmit megjavitani rajta. Fogalma sincs, hogy miert allt le. Lehet, hogy mar masnap ujra le fog allni, es az is lehet, hogy soha tobbet. Nem volt mit tenni, kicsit felszegen ugyan, de azert orultunk, hogy ujra mehetunk a dolgunkra.

Mar 3 napja nincs semmi baja a kocsinak.Lehet, hogy ma este pezsgot bontunk, nem tudjuk, meddig fog tartani ez az aldasos allapot.

Szoval kedden elmentunk a Coromandel felszigetre, ami igazabol egy nagy erdoseg. Letaboroztunk egy kempingben es tettunk egy kisebb setat egy kozeli kilatoba. A kemping egyebkent annyit jelent, hogy pottyantos wc, semmi tobb.. Masnap elindultunk egy 3-4 oras turara. Annyi eszunk volt, hogy nem csomagoltunk magunknak kajat. 4 sargabarack volt csak nalunk. Az a 4 ora dombon-hegyen-volgyon vezetett, en tobbszor is meghaltam utkozben. Sot, egyszer mar fel is adtam, de Gabor tovabbcipelt. Amikor felertunk a hegy tetejere, gyonyoru volt a latvany. De elegge bearnyekolta a gyonyorkodest a tudta, hogy most 3 orat kell gyalogolnunk visszafele ahhoz, hogy kajahoz jussunk. Gyotrelmes volt. Mindketten kikeszultunk abban a 3 oraban. Mikor visszaertunk, kajaltunk, aztan csak bamban neztunk egymasra. Eleg hamar agyba bujtunk, de sajna eszrevettuk, hogy az osszes szunyog bekoltozott hozzank az erdobol. Rengeteg volt. Es Gabor uldozte oket, azt hitte szegenykem, hogy mindet ki tudja nyirni. Nem tudta. Nem sokat aludtunk igy az ejjel..

Ma bagyadtan ebredtunk, es elindultunk a Hot Water Beachre. A tengerpart egy vulkan labanal huzodik, es a fold alatt vonul egy folyo. Igy, amikor apaly van, godroket asva, forro vizu kis medenceket lehet kiepiteni. Amikor odaertunk, meg csak kevezen probalkoztak, de idovel megtelt a part. Nagyon vicces volt latni, hogy idosek, fiatalok, gyerekek asoval a kezukben igyekeznek forro vizet talalni. Nekunk is sikerult, es orakig ucsorogtunk a forro vizben. Jo volt kicsit lazitani a nem alvas utan..

Most egy rendes kempingben vagyunk (viz, wc, konyha) es holnap meg teszunk egy kisebb kirandulast, mielott tovabb indulunk.

Na, most toltok fel nehany kepet az elmult par naprol.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Örülök, hogy jelentkeztetek.
Kezdtem aggódni a hallgatás miatt.
Szuper, hogy minden rendben.
Látom megvettétek Gábor új kalapját.
Nagyon jól áll neki ez is.
Puszi anya