2009. január 25., vasárnap

Nehanyan ismeritek (szemelyesen vagy csak nevrol) a Sutyika neni-Gabi bacsi duot. Mielott elindultunk, toluk is kaptunk ket telefonszamot veszhelyzet esetere. Gabi bacsi egy volt osztalytarsa el Ausztraliaban, a 2 lanya pedig itt Aucklandben. Miutan eldolt, hogy par napot itt kell maradnunk, ugy dontottunk, hogy felhivom oket, hatha raernek es tudunk talalkozni. Kisebb-nagyobb bonyodalmak utan kiderult, hogy ki kicsoda, es megbeszeltuk, hogy fel 6 korul talalkozunk a varosban es naluk toltjuk az estet. Szoval van a Feri bacsi, plusz a ket lanya, Eva es Eszter, es az o csaladjaik. Feri bacsi Ausztralia kellos kozepen el a sivatagban. 200km-es korzetben 3-an elnek. En ezt ugy kepzelem, hogy az egesz Dunan-tulon 3 ember lakik.. Vicces elkepzelni. Most azert van Aucklandben, mert arviz volt (amirol en is irtam mar), es 7m-es vizreteg fedi a foldjet. 3 napot toltott a csaladdal, de mar megy is tovabb, mert nem birta ezt a tomeget. :) A keleti partra koltozik, a csaladi nyaraloba egy par honapra, mert marciusig nem szarad fel a terulet, ahol el.

Eszter egeszen jol beszel magyarul, bar neha bizonytalan. Eva viszont nem volt hajlando egy szot sem mondani magyarul. Mindent ert, de csakis angolul beszel. Az este vegere mar olyan kavarodas volt azzal kapcsolatban, hogy ki milyen nyelven beszel, hogy Eszter minden masodik szava magyar volt, a tobbi angol. A gyerekeik csak angolul beszelnek, es nagyon aranyosak voltak. Kedvesek, viccesek, baratsagosak.

Szoval vacsoraztunk naluk, teaztunk, majd fel 11 korul hoztak minket vissza a hostelba autoval.

Feri bacsi uzeni, hogy erdekli az uzlet, amit Gabi bacsi kotni akar vele a Szolo-hegyi fold ugyeben.. (A reszleteket nem tudom.)

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Sziasztok!
Rákerestem a neten a kocsitok márka nevére. Kíváncsi voltam, mi hagyott benneteket cserben! Sok képet kaptam a keresésre, némelyik kicsit extrém.
A tietek modernebb vagy régebbi változat? Készítsetek néhány felvételt a bűnösről! Puszi anya