2009. január 22., csütörtök

Ket nappal ezelott meg rendes agyban aludtunk. Na, ennek vege. Miutan eljottunk Leahektol, a megbeszelt utvonalon haladva nezelodtunk az eszaki sziget eszaki reszen. Ejszaka egy kisvaros focipalyajanak a parkolojaban alltunk meg. Nem volt egyszeru. Eloszor egy kis parkban alltunk meg. Elhelyezkedtunk, Gabor netezett, en olvastam, amikor behuzott mellenk egy auto. Nehany srac ult benne uvolto zene mellett. Kiszalltak es ragyujtottak. Tehat, ez az a hely, ahova szivni jonnek a fiatalok. Miutan elment ez az auto, jott egy masik. Ugyanazon celbol. Gabor ugy itelte, hogy nem lesz jo alvohely, igy tovabballtunk, es igy kotottunk ki a focipalyanal. Feltunk. Nem nagyon tudtuk, hogy mitol. De aztan semmi sem tortent. Senki rank se bagozott.
Ejszaka arra ebredtem, hogy vacogok. Rettenetesen hideg volt! Minden csontom megfagyott. Reggel vettuk eszre, hogy az ablakok is le voltak fagyva. Ha sut a nap, mar nagyon jo ido van. De ejszaka!!! Tomika, te hogy nem fagytal meg anno?

Szoval miutan felmelegedtunk, ujra elindultunk. Kb 1 orat utaztunk a kovetkezo allomasra. Egy olyan obolnel vagyunk, ahol 150 sziget van egymas hegyen-hatan. Itt mar egy kempingben szalltunk meg, szoval tudtunk zuhanyozni, kajat fozni rendes konyhaban, ilyesmi. De az ejszaka hasonloan telt. Nagyon hideg volt ujra. Gabor meg alszik, rateritettem az en halozsakomat miutan felkeltem. Gondolom, hogy most jo meleg van neki.

Meg nem tudjuk, mi a koevtkezo megallo. De mennem is kell felkelteni, mert el kell hagynunk a kempinget hamarosan..

Nincsenek megjegyzések: