2009. március 24., kedd

Vegulis kitettuk a labunkat a szobabol. Tegnap lementunk a kikotobe, ahol van egy ugynevezett Avenue of Stars, ahol hires szineszek kezlenyomatai vannak. Igazabol semmi extra, mert mi senkit nem ismerunk. Minden nev olyan, hogy Xin Li Ju, meg Gon Hu Jang.. Vicces. Szoval ott andalogtunk, amikor egy srac melle ertunk, akit a baratja akart eppen lefenykepezni. A fiu megszolalt magyarul nekunk: "Na, huzzatok arrebb!" Szegeny, nem gondolta, hogy erteni fogjuk. Kinevettuk, aztan arrebb alltunk.

Oriasi kod volt, igy nem lattunk igazan erdekes dolgokat. A parkokban egyebkent nem lehet dohanyozni, attol fuggetlenul, hogy nem fedett. Az emberek nem reagalnak, amikor egymasnak mennek az utcan. Se bocs, vagy elnezest. Mintha mi sem tortent volna. A varos zsufolt, koszos es nagyon magas a paratartalom.

Ma is voltunk egy-ket helyen, de Uj-Zeland utan nem nagyon hat meg. Vannak szep parkok, de minden cm meg van tervezve. Nem lehet ralepni a fure, es nem lehet csoportkepeket csinalni, mert az zavarna a tobbieket. :)

Az a terv, hogy holnap atmegyunk Hongkong Islandre, csutortokon pedig Macaoba, ahol Gabor megalapozza a jovonket a kaszinokban..

4 megjegyzés:

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Unknown írta...

hajrá Gábor, duplázd meg a pénzeteket :)

Unknown írta...

Boldog névnapot Öcsikém.:-)

Maca írta...

Sziasztok!
Gábornak Boldog névnapot kívánunk!
Ágota drágám Te egy hős vagy,ahogy leráztad magadról a helyi pasikat.Félelmetesnek tűnik az a hely,vigyázzatok magatokra!puszi:Maca